יום שני, 31 ביולי 2017

מסעדת יקנטון נודלס בר

הרעב תקף אותנו, אחרי שחייה בימי המעיין הקרים של עין מודע וסיור בוקר בגן היפני בקיבוץ חפצי-בה.
חיפשנו מקום, קרוב, לא יקר, טעים ויספק את הצרכים של כולם, קיבלנו המלצה חמה לנסוע למסעדת יקינטון נודלס בר - בתחנת הדלק של בית השיטה - 04-6537196.



המסעדה קטנה ביתית ומאוד נעימה. שלקוחותה הקבועים הם תושבי הסביבה (והגיע הזמן שגם הבאים מרחוק יכירו)
המנות המוגשות הן מנות מן המטבח האסייתי,עם התמחות בהכנת איטריות בשילוב פירות ים, בשרים וירקות.
גם הצימחונית שלנו מצאה מנה שהתאימה לה.

מיד על השולחן הונחו מנות ראשונות , עם סלט חמוצים יפני, שמוכן באופן מדוייק, וזה לקח לו בדיוק שתי שניות להתחסל, אפילו שהשתמשנו במקלות אוכל יפניים ולא במזלגות.


סוג של סיגר עם מילוי בשרי, טעים טעים


שני הקטנים הזמינו את המנות האהובות עליהם - קלאמרי המטוגן ושרימפס על שיפוד (מנה ראשונה),
הם החליטו מראש שהם מתחלקים במנות הללו, ושניהם ביחד חיסלו הכל.




 למנת השרימפס הוספנו גם אורז, אחד אחד טעים במיוחד.


המתבגרת לקחה מנה צימחונית נהדרת, וטענה שזאת מנה הרבה יותר טעימה ממסעדה מוכרת שהיא מאוד אוהבת.


החתיך, לקח מנת פאד תאי, עם טופו, מלא בטעימים, וקראנו לזיו בעלת המקום ושאלנו אותה לסוד הרוטב הנהדר של המנה.


אני לקחתי מנה מצויינת, של איטריות אורז עם רוטב משובח של דג סלמון בשמנת. יאמי.


זיו בעלת המסעדה, משנת 2002, חייה את המסעדה שמשנה את עורה ולקראת ערב כל בני הסביבה באים להנות במרפסת המשקיפה על נוף העמק וללגום בירה קרה.
על לוח המודעות של המסעדה יש כל מיני גיזרי עיתון מעניינים, את הסיפורים סביבם אני אשאיר לזיו לספר לכם.


סיימנו את הארוחה בקינוח נהדר של גלידה וניל עם עוגת שוקולד נימוחה, שעוד לפני הספקתי להגיד חכו רגע אני מצלמת כבר הייתה בשלבי חיסול ממוקד.


יצאנו כולנו שבעים, מאוד מהמנות הגדולות והמושקעות, וכולנו ממליצים לכם כשאתם בסביבה להגיע ולהנות גם.

💛💛💛💛💛
גלית

מוזמנות גם לבדוק את שני הפוסטים האלה:








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה